De skyline van je favoriete stad een plekje geven aan je muur, die superleuke stedentrip vereeuwigen of een uniek cadeau geven? Ga voor een stadsposter! Op deze pagina leg ik je uit hoe het proces in z’n werk gaat en hoeveel een persoonlijke stadsposter ongeveer kost. Fan? Dan kun je direct een vrijblijvende offerte aanvragen!

Fragment van een stadsposter van Zoutelande

Hoe kan ik een stadsposter laten ontwerpen?

Supersimpel! Vul het formulier in onderaan deze pagina en wees daarin zo compleet mogelijk. Ik mail je vervolgens een offerte toe dat volledig is afgestemd op jouw wensen. Zie je er toch vanaf? Geen enkel probleem, ik vind je er niet minder aardig om 🙂

Stadsposter Utrecht

Hoeveel kost een persoonlijke stadsposter?

De exacte prijs van jouw poster is afhankelijk van hoe uitgebreid je je poster wilt hebben, het formaat en het papier waar je voor kiest. Maar ik snap dat je met die info nog niet zoveel kunt, dus je kunt als maatstaf het volgende aanhouden: voor een persoonlijke stadsposter op A3-formaat met een gemiddeld uitgebreid design reken ik rond de € 45 exclusief verzending. Twijfel je nog? Geen probleem: neem gewoon contact met me op via onderstaand formulier, dan stuur ik je geheel vrijblijvend een offerte. Kun je daarna op je dooie gemak een keuze maken.

Vraag een offerte aan voor jouw persoonlijke stadsposter!